Ost-o-mat

Sen i mitten av juli har vi öppnat en självservice-bod där du kan handla från ett bassortiment när gårdsbutiken är stängd.
Ost-o-maten står på butiksparkeringen. Du betalar med Swish eller jämna kontanter. 

I Ost-o-maten är planen att tillhandahålla mjölk, yoghurt, Grillgott, ostkaka och glass mm.
Om det är någon mer vara du tycker borde finnas på lager så kom gärna med önskemål. Är du på jakt efter en specifik produkt utanför gårdsbutikens öppettider så säg till i förväg så kan vi lägga ut i Ost-o-maten.

Jag är väldigt nöjd med att kunna erbjuda större tillgänglighet för våra varor.

Då Ost-o-maten är ny så får vi se de kommande månaderna som en läroperiod där jag ska försöka hitta rätt mängd av färskvaror i Ost-o-maten för att tillgodose efterfrågan utan att riskera ett ökat svinn med produkter med utgånget datum. Jag hoppas ni har tålamod med mig medan jag övar :-)

Hjärtligt välkomna till vår Ost-o-mat